Udhëzime për përdorim One-Two Slim

Kush është mjeti për

Udhëzime për përdorim Një-Dy të pakta

Mjeti i Slim Slim Një-Dy tregohet për njerëzit me mbipeshë që nuk janë të gatshëm ta kalojnë kohën e tyre të çmuar në stërvitje intensive në palestër ose kufizime dietike.

Indikacionet për përdorim vlejnë edhe për ata që kontrollojnë dietën e tyre, udhëheqin një mënyrë jetese aktive, por dëshirojnë të përmirësojnë rezultatet e tyre. Mund të përdoret gjithashtu për qëllime parandalimi.

Shënim i Aplikimit

Lexoni udhëzimet me kujdes përpara se të përdorni. Ju duhet t'i përmbahen dozës së rekomanduar të prodhuesit dhe kohëzgjatjes së kursit të One-Two Slim. Këta tregues vërtetohen me kujdes nga hulumtimet e kryera në Shqipëri dhe zvogëlojnë rreziqet e pasojave negative në minimum.

Droga duhet të aplikohet 30-35 pika dy herë në ditë - në mëngjes dhe në mbrëmje. Rekomandohet të holloni koncentratin në 100 ml ujë, lëng ose ndonjë pije tjetër jo alkoolike.

Doza e mëngjesit nuk rekomandohet të merret në stomak bosh. Përkundrazi, ushqimi i ngrënë gjatë mëngjesit do të përvetësohet më mirë, dhe dëshira për të bërë një meze të lehtë para drekës do të zhduket krejt nëse ilaçi merret pas një vakt. Efekti do të zgjasë deri në mbrëmje.

Merrni dozën e mbrëmjes pas darkës, deri në 3 orë para gjumit, pasi pikat e hollimit kanë efekte të buta diuretike dhe laksative.

Humbja moderne e peshës me Një-Dy të pakta duhet të bëhet para stabilizimit të peshës. Si rregull, kjo periudhë varion nga dy javë në një muaj. Sigurohuni që gjatë kësaj periudhe dieta juaj të jetë e pasur me perime jeshile dhe fibra.

Sipas prodhuesve, për një kurs të aplikimit të pikave, mund të humbni deri në 15 kg peshë të tepërt pa asnjë përpjekje shtesë. Sidoqoftë, nëse shtoni këtë kufizime dietike dhe aktivitet fizik, atëherë rezultati mund të përmirësohet më tej me 5-7 kg.

Bëni kujdes

Përbërja natyrale e preparatit zvogëlon kundërindikacionet e mundshme në minimum, por mos e nënvlerësoni fuqinë e përbërësve natyralë. Para përdorimit, sigurohuni që të kontrolloni përbërjen e ilaçit për praninë e substancave që shkaktojnë intolerancën tuaj individuale.

Mos filloni të përdorni një-dy pika të pakta pa u konsultuar më parë me një specialist, nëse befas:

  • Ju nuk po ndiheni mirë;
  • kohët e fundit kanë qenë në punë dhe po ushqehen me gji;
  • kohët e fundit iu nënshtrua një operacioni;
  • kanë një sëmundje kronike;
  • po marrin ilaçe hormonale.

Vetëm mjeku juaj mund të bëjë një vlerësim të ekuilibruar të rrezikut të shoqëruar të efekteve anësore.

Marrja e pikave provokon ndarje intensive të yndyrnave dhe produktet e metabolizmit të yndyrës në sasi të mëdha futen në qarkullimin e gjakut. Nëse përjetoni marramendje, dhimbje barku, stomak të mërzitur, ndaloni marrjen e ilaçit dhe shihni mjekun tuaj.

Gjithashtu, tejkalimi i dozës mund të çojë në skuqje të ndryshme të lëkurës. Respektoni rreptësisht udhëzimet për përdorim!

Në të gjitha rastet, nëse keni dyshime, këshillohuni më parë me një specialist.