Shqyrtime One-Two Slim

 • Mirjeta
  Unë debatova me burrin tim se nëse humbas 10 kg në muaj, ai do të më japë një pallto leshi. Doli jo plotësisht e drejtë, sepse unë tashmë e dija për Një-Dy Slim, por ai ende nuk ka. Sidoqoftë, palltoja e re e leshit përshtatet në mënyrë të përsosur në figurën e re!
 • Elsa
  Ata vendosën të humbin peshë së bashku me nënën time, ishte ajo që lexoi diku rreth një-dy të pakta. Në fillim nuk besoja, thjesht doja ta mbështesja, dhe pastaj vura re që u bëra më e gëzuar, isha më pak e lodhur, dhe xhinse ime të preferuara filluan të vareshin. Mami në përgjithësi lulëzoi dhe rinoi, duke rënë 11 kg. Ne të dy ishim të kënaqur.
 • Elisa
  Unë e kaloj tërë kohën duke u ulur në punë, dhe kilogramët shtesë rriten vetëm në vendin ku jam ulur. Thjesht nuk kam kohë të punoj në palestër, dhe nuk duroj dot urinë. Një-Dy pika të pakta ishin e vetmja rrugëdalje për mua. Gradualisht, por pesha largohet, edhe pse nuk bëj asgjë për këtë.
 • Anila
  Unë isha i përfshirë në mënyrë aktive në sport, por pesha u largua shumë ngadalë. Pastaj me ndihmën e One-Two Slim vendosa të shpejtoj procesin. Dhe me të vërtetë: ilaçi përshpejtoi metabolizmin tim dhe kilogramët sapo filluan të shkrihen! Unë nuk e kufizova veten në ushqim, por prapë humba 16 kilogramë në një muaj.
 • Elisa
  Më pëlqeu të humbja peshë me One-Two Slim. Dhe nuk është se nuk duhet të bësh përpjekje. Unë jam gati të lëviz malet, gjëja kryesore është të shoh rezultatin. Me këtë ilaç, unë e hodha me të vërtetë duke e kombinuar atë me një dietë të lehtë dhe ushtrime në mëngjes. Trupi im thjesht po vlon me energji, dhe më pëlqen lehtësia.
Shqyrtime One-Two Slim
4.1
9