Artikuj

 • Çfarë mund dhe nuk mund të hahet në një dietë me gastrit. Këshilla ushqyese nga një gastroenterolog. Lista e produkteve të aprovuara. Një shembull i një menuje me receta për një javë.
  14 Korrik 2021
 • Llojet e dietës japoneze për humbje peshe. Përgatitja, plani ditor i vaktit, rregullat e daljes. Avantazhet dhe disavantazhet, rezultatet e dietës japoneze.
  14 Korrik 2021
 • Parimet themelore të ushqimit të duhur për humbjen e peshës. Duke marrë parasysh vlerën ushqyese dhe përmbajtjen e kalorive të ushqimit. Si të kaloni në një dietë të shëndetshme, cilat ushqime të shtoni në dietën tuaj dhe cilat të përjashtoni. Një menu ditore ushqyese që do t’ju ​​ndihmojë të humbni peshë. Shqyrtime të grave që kanë humbur peshë në PP.
  14 Korrik 2021
 • Dieta me proteina për humbje peshe ka disa lloje. Menuja e dietës me proteina për humbjen e peshës është shumë e larmishme dhe ushqyese.
  12 Qershor 2021
 • Akumulimi i peshës së tepërt çon në mënyrë të pashmangshme në ndryshime në figurë. Për më tepër, këto paund të neveritshëm të tepërt depozitohen gjithmonë në vendet më të papërshtatshme.
  4 Qershor 2021
 • Dieta e Preferuar për 7 ditë me të drejtë konsiderohet si më e dashura dhe më e popullarizuara në mesin e shumë grave që monitorojnë vazhdimisht figurën e tyre.
  4 Qershor 2021
 • Dieta e hikërror për humbje peshe, përfitimet e drithërave të hikërror, bazat e një diete hikërror, disavantazhet e një diete hikërror, avantazhet e humbjes së peshës në hikërror, çfarë duhet të hiqet nga menuja, cilat produkte janë të pranueshme, si të dilni nga dieta e hikërror në mënyrë korrekte, kundërindikacionet për fillimin e dietës së hikërror.
  30 Dhjetor 2020
 • Një grup ushtrimesh për humbjen e peshës: frekuenca dhe kohëzgjatja e trajnimit, pajisjet e nevojshme. Ushtrim për dobësimin e këmbëve dhe ijeve, barkut dhe shpinës, krahëve dhe vitheve. Rekomandime të dobishme të specialistëve për të arritur rezultatin.
  22 Nëntori 2020